23-25 жовтня в м. Чернівці проходить міжнародний науково-практичний семінар з питань AML/CFT

21 Жовтня 2019 04:10

23-25 жовтня в м. Чернівці проходить міжнародний науково-практичний семінар “Національна оцінка ризиків як
інструмент боротьби із незаконними фінансовими потоками”.

Організаторами заходу виступають Організація з безпеки і співробітництва в Європі, Антикорупційна ініціатива Європейського Союзу в Україні, Міністерство фінансів Республіки Польща, Державна служба фінансового моніторингу України та Академія фінансового моніторингу.

В ході заходу розглядаються актуальні питання розвитку національної системи антилегалізаційного стримування, в тому числі секторальні оцінки ризиків, питання координації та взаємодії учасників національної оцінки ризиків, міжнародний досвід в цій сфері.

Захід проводиться на високому рівні з залученням ряду міжнародних та національних експертів, представників правоохоронних та антикорупційних органів, практиків та провідних науковців.

Семінар відвідав Чернівецький міський голова, Олексій Каспрук, котрий наголосив на важливості та актуальності проведення таких семінарів.

Окремо варто зауважити, що зазначений семінар має високу науково-практичну значущість як для представників суб’єктів державного фінансового моніторингу, так і для представників правоохоронних та розвідувальних органів, сприяє обміну кращими практиками у розслідуваннях фінансових та економічних злочинів, а також міжнародній співпраці та розширенню зв’язків.

Програма семінару: за посиланням

——————————————————————————————————————–