За участі Академії фінансового моніторингу в м. Луцьк проведений практичний семінар з питань фінансових розслідувань

06 Травня 2024 10:05

23-25 квітня в Луцькому національному технічному університеті відбувся практичний семінар з питань фінансових розслідувань для представників органів державної влади, організований Консультативною місією Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України (КМЄС в Україні, EUAM) за участі Державної служби фінансового моніторингу України та Академії фінансового моніторингу.

Представник Академії фінансового моніторингу виступив з доповіддю на тему «Використання можливостей системи фінансового моніторингу при розслідуванні фінансових злочинів».

Під час семінару учасники на практиці ознайомились з методиками і тактиками розслідування фінансових злочинів, зокрема, з використанням криптовалют, мали можливість ознайомитись із сучасними інструментами, що використовуються при проведенні фінансових розслідувань, а також обмінюватись досвідом, думками, баченнями стосовно проведення фінансових розслідувань.

Своїм досвідом у проведенні фінансових розслідувань ділилися не тільки національні, але й міжнародні експерти. Учасники семінару відмітили високий рівень тренерів, актуальність та практичну корисність знань та вмінь, набутих в ході семінару,  а також можливість їх застосування в подальшому в своїй роботі.