Осередок міжнародної співпраці: як Академія фінансового моніторингу готує фахівців з AML/CFT

23 Вересня 2024 09:09

Академія фінансового моніторингу підтвердила свій статус лідера у підготовці фахівців з протидії відмиванню брудних грошей та заявила про амбіції міжнародного рівня.

Під час важливої зустрічі з представниками 8 провідних міжнародних інституцій, серед яких ООН, Рада Європи, Європейський Союз, ОБСЄ, США, Великобританія та Данія, обговорювалися здобутки та перспективи розвитку Державної служби фінансового моніторингу України та Академії фінансового моніторингу.

Високий інтерес світової спільноти до національної системи фінансового моніторингу підкреслює важливість навчання кваліфікованих спеціалістів у боротьбі з фінансовими злочинами.

Академія фінансового моніторингу вже сьогодні впроваджує високі стандарти підготовки кадрів, які готові ефективно протидіяти відмиванню коштів.

Співпраця з міжнародними партнерами допомагає Академії вдосконалювати освітні програми та впроваджувати найкращі світові практики.

Питання боротьби з фінансовими злочинами залишається пріоритетом для світової спільноти, і Академія відіграє ключову роль у процесі підготовки кадрів з AML/CFT.

Академія фінансового моніторингу продовжує розширювати горизонти міжнародного співробітництва та прагне зробити вагомий внесок у зміцнення глобальної безпеки.