Підписано Меморандум про співпрацю з Державною судовою адміністрацією України

03 Квітня 2024 12:04

2 квітня 2024 року директор Академії фінансового моніторингу Ростислав Марчук і т. в. о. Голови Державної судової адміністрації України Максим Пампура уклали Меморандум про співпрацю.

Меморандум спрямований на посилення співробітництва, виявлення перспективних напрямів взаємодії, в тому числі можливостей створення нових програм підвищення кваліфікації для представників судової влади України.

З перших днів створення одним з ключових напрямів діяльності Академії фінансового моніторингу є підвищення кваліфікації представників органів судової влади та посилення їх спроможностей бути ефективним учасником національної системи запобігання та протидії. За цей час на базі Академії фінансового моніторингу підвищили кваліфікацію понад 1 500 представників судової влади України.

Державна судова адміністрація України (ДСА України) — державний орган у системі правосуддя, який здійснює організаційне та фінансове забезпечення діяльності органів судової влади.

Академія фінансового моніторингу є головним навчальним закладом та екзаменаційним центром у сфері фінансового моніторингу в Україні, де щороку підвищують кваліфікацію та здійснюють перепідготовку тисячі слухачів.