Меморандум про співпрацю з Вищою школою публічного управління

18 Березня 2024 12:03

Директорка Вищої школи публічного управління Юлія Лихач та директор Державного закладу післядипломної освіти «Академія фінансового моніторингу» Ростислав Марчук уклали Меморандум про взаємодію і співпрацю між закладами освіти.

Основними напрямами діяльності в рамках меморандуму є сприяння обміну ідеями, інформацією та технологіями, а також організація та проведення спільних заходів, опрацювання питань, що становлять взаємний інтерес.

Вища школа публічного управління є освітнім і науковим хабом для підготовки та професійного розвитку сучасного покоління публічних службовців, які на високому рівні виконують управлінські функції держави.

Академія фінансового моніторингу є провідним закладом освіти, а також екзаменаційним центром в сфері запобігання та протидії, на базі якого проходять підвищення кваліфікації представники приватного та публічного секторів.

Співпраця між Академією фінансового моніторингу і Вищою школою публічного управління створює умови для реалізації нових освітніх програм та інших заходів, спрямованих на підвищення потенціалу публічного сектору та посилює спроможності до виконання закладами освіти своїх основних завдань.