Завершив свою роботу міжнародний науково-практичний семінар «Співпраця у сфері розвитку системи антилегалізаційного фінансового моніторингу: міжнародні та національні аспекти» у м. Львів

18 Жовтня 2017 06:10

Завершив свою роботу міжнародний науково-практичний семінар «Співпраця у сфері розвитку системи антилегалізаційного фінансового моніторингу: міжнародні та національні аспекти» у м. Львів.

Участь у заході прийняли: Ministerstwo Finansów, Державна служба фінансового моніторингу України, Державна Міграційна Служба України, Державна фіскальна служба України, Судова влада України, Генеральна прокуратура України, Спеціалізована Антикорупційна Прокуратура, Національна поліція України, НАБУ, Служба безпеки України, Служба зовнішньої розвідки України, Національний банк України, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку України, Львівська обласна державна адміністрація Training Center of the FIU of Ukraine, Національна академія внутрішніх справ, Національна академія прокуратури України, Національний інститут стратегічних досліджень, Львівський Національний Університет імені Івана Франка, Українська Академія Наук, Університет державної фіскальної служби України – УДФСУ, Львівський торговельно-економічний університет ЛТЕУ, Університет банківської справи Національного банку України, Киевский национальный торгово-экономический университет та інші.

Перший заступник Голови Львівської ОДА, Замлинський Ростислав Теодозійович, відзначив неабияку актуальність теми та залишився під гарним враженням від рівня заходу, його учасників та жвавих дискусій, що виникали під час заходу. Він також наголосив, що обмін досвідом та інформацією між різними державними органами, а також з іноземними партнерами є першочерговими кроками у боротьбі з фінансовими злочинами та боротьбі з корупцією.